01 september 2009

Dan före dan

Om mindre än 24 timmar smäller det. Då drar Botkyrka Open i karaoke i gång på Bocken. Sedan blir det en ny deltävling varje onsdag fram till den stora finalen den 25 november. Ettan får 5 000 kronor i resecheckar. Tvåan vinner elektronik för halva summan. Trean får en tusenlapp att handla mat för på Ica Maxi.

2 kommentarer:

  1. Ett senkommet grattis till den fasta tjansten! Det ar inte latt att fa.
    Jag ar i Indien just nu sa jag ar inte ute pa natet mer an nagon gang i veckan. Hur det blir med jobb for min del nar jag kommer hem igen vet jag inte. Norrlandsvikariatet ar i alla fall avslutat sa nagon typ av forsorjning maste jag skaffa mig. Har haft lite kontakter med redaktioner uppe i Stockholm och var pa intervju pa en av dem i sommras. Vi far val se vad det blir av det. Men det ser ganska morkt ut pa arbetsmarknaden nu i finanskrisens efterdyningar. Att inte tillsatta vikariat ar en av de forsta besparingsatgarderna enligt vad jag hort. Sa du skaffar dig verkligen en fast tjanst vid ratt tidpunkt.

    Ha det bra
    /Jussi

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja, jag hade extremt flyt och kom till rätt redaktion vid rätt tidpunkt. Hoppas att det löser sig bra för dig också. Det vore grymt kul om du hamnar i Sthlm den här gången. Håll mig uppdaterad om hur det går!

    SvaraRadera