07 september 2009

Stabilt

Det blev en ganska behaglig resa på Stora Valla i går eftermiddag. Skellefteå är inte det sämsta laget jag har sett DIF möta i år, men när Johan Bertilsson och kompani fick fart på fötterna hängde bortaspelarna inte med. Sju matcher kvar nu, och fortfarande fem poäng ned till Brage. Jag tror faktiskt att det går vägen.

4 kommentarer:

  1. Det där är farligt...

    SvaraRadera
  2. Jo, jag vet. Det strider egentligen mot allt jag tror på. Skiter det sig nu kommer jag gå runt en hel vinter och vara övertygad om att det är mitt fel.

    SvaraRadera
  3. Hej,
    Jag har sett de rödvita hjältarna på Valla 3 gånger i år (kan tyvärr inte se dem mer då jag bor 20 mil från Degerfors). Enköping, Carlstad och Skellefteå. Måste erkänna att jag har hjärtat i halsgropen till slutsekunderna (Eköping undantaget). Var inte matchen mot skellefteå rätt farlig tills Samuelsson gjorde 3-1 eller är var det bara jag som tyckte det?

    SvaraRadera
  4. Det känns alltid farligt när DIF spelar, men nog upplevde jag att laget var flera klasser bättre än Skellefteå. Sedan är det klart att man kan ha maximalt oflyt och tappa poäng ändå.

    SvaraRadera