13 januari 2010

Hur tänker han?

Patrik Werner har gjort allt rätt sedan han fick huvudansvaret i DIF, men nu förstår jag inte riktigt hur han resonerar. Klubben har uppenbarligen sett ett behov av att få in en mittback till i truppen. Pengar för ändamålet fanns också avsatta. Varför inte använda dem och leta efter en annan spelare, nu när det antagligen inte blir något med Jonas Olsson? Att vara kräsen med värvningarna är helt rätt, men att ge upp utan att ens försöka känns märkligt.

3 kommentarer:

  1. Att Werner gjort allt rätt visste du ju inte förrän du fått facit i hand så vad talar mot att han gör rätt denna gång, innan vi får facit ihand? Werner har ju som sagt lyckats bra med sina handlingar så här långt så...

    Att Jonas Olsson kan vara en bra spelare är väl inte helt otroligt men det börjar likna Källgren-diskussionerna som var typ "får vi inte honom så skiter sig allt". Hur det gick med det vet vi ju då vi numera har facit i hand.

    SvaraRadera
  2. Jag hade en positiv känsla kring Werners sätt att leda laget redan innan vi hade facit. Den finns kvar, men nu är den lite naggad i kanten. Även om Jonas Olsson inte är någon frälsare tycker jag att backbesättningen ser väl tunn ut.

    SvaraRadera
  3. Men om nu Jonas Olsson var det bästa man kunde få (dock i mina ögon oprövad och svårvärderad gentetmot de backar vi redan har) med de resurser man förfogar över och detta inte gick att lösa då är väl frågan vad det näst bästa alternativet är? För vi kan väl inte ha förbisett en bättre spelare till ett lägre pris, eller? Det finns i truppen 4-5 stycken som kan spela mittback och vi kan spela med max 2 stycken i taget så jag ser ingen akut kris där. Jag kan ha fel men det vi ju inte förrän till hösten...

    SvaraRadera