14 november 2011

Dummast i år

"Degerfors kommer självklart alltid vara klubben i mitt hjärta och det känns lite tråkigt att det inte blir mer pengar till klubben än utbildningsbidraget, men det är inget jag kan göra något åt."

Snälla Christoffer Wiktorsson, varför göra oss ännu mer förbannade genom att säga något så idiotiskt? Ola Toivonen, Johan Bertilsson och Christophe Lallet kunde göra något. De gick när de stod under kontrakt och såg till att DIF fick ordentlig ersättning. För det fick de välförtjänt respekt. Du valde bort den möjligheten. Jag hoppas att du får chansen att reparera det någon gång i framtiden, men just nu ligger du på minus. Väldigt mycket på minus.

6 kommentarer:

 1. Nästa gång är det Degerfors som plockar någon kontraktslös spelare, inget mer med det.

  SvaraRadera
 2. "De gick när de stod under ett kontrakt" Hur fan ska man kunna byta klubb under kontrakt när man inte får något kontraktförslag från andra klubbar? Lallet, ola, Helt andra spelare som utmärkte sig annorlunda, går inte ens och jämföra......

  SvaraRadera
 3. Kontraktförslag får man av klubbar som är villiga att satsa på spelaren. Hade Wiktorsso skrivit på ett nytt kontrakt så är jag rätt säker på att klubbarna (ösk) hade betalat för sig eftersom han verkar vara en spelare som går direkt in i startelvan. Du vet, det går att skriva in klausuler i kontrakt, skit samma om det bara hade blivit ett par hundra tusen, det hade varit okej. Det viktiga är att vi hade fått mer % i honom vid en vidareförsäljning.

  SvaraRadera
 4. Det var ju exakt samma som hände 2009! Fick kontraktförslag från ÖSK men tacka nej och skrev på 2 år för DIF och tog upp de i Superettan! Ska han hålla på så tills han är 40 eller? De ville ju inte köpa honom! Ingen klubb ville!

  SvaraRadera
 5. Läs Järnspökets kommentar kl 10:26 på den här sidan:

  http://www.svenskafans.com/fotboll/degerfors/forum.aspx?page=2

  Han ringar in precis vad det handlar om.

  SvaraRadera